Merhaba değerli
@Vallet; hocam. Bana ulaşıcaklarını söyleyen vallet neden bana ulaşmıyor. Ayrıca haftasonu olduğu için çağrıda söylenen 7/24 canlı destek neden sitenizde sağlanmıyor. Zar zor ulaştığım sitenizdeki canlı destek ekibinden NURAN G. isimli hanımefendi neden konuşmamızı yarıda bırakıp çıkıyor? Üstelik 2 gündür tekrar ulaşmıyor? Haftaici neden 7-8 kere aramının sonunda zor ulaştığım çağrı merkezi geçiştirip çözüm odaklı ilerlenmiyor? Ben müşteri adayı olarak bu soruların sebebini merak ediyorum. Geçen haftadan beri Sağlıklı iletişim kuramadığım için konu açma gereksinimi duydum. İyi günler
Merhaba,
Çağrı merkezimiz hafta içi 09:00 - 18:30 saatleri arasında kullanıcılarımıza destek vermektedir.
Bununla birlikte kullanıcı panelinizde size özel atanan satış destek uzmanımızın iletişim bilgilerini bulabilir ve dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.
Hafta sonu ya da mesai saatleri dışında
hello@vallet.com.tr mail adresimize mail atabilir ya da ticket oluşturabilirsiniz.
r10 özelinde de kullanıcılarımıza ayrıca destek sunuyoruz. Buradan özel mesaj göndererek de destek talep edebilirsiniz.