O para bende olsa tier-1 borsalarda listelenirdik..
Coin çok masraflı olur eğer kontratı kendiniz değilde yazdıracaksanız token daha mantıklı. Yazmayı biliyorsa zaten güvenlik ve geliştirme için gereklilikleri zaten az çok biliyordur. Yazdıracaksanız piyasaya sürmeden mutlaka önce defi scan tarzı sitelerde kontrat güvenliğini sorgulayın. Sonra kasayı (likit havuzunu) boşaltırlar dızdımlak kalırsınız birde adınız dolandırıcıya çıkar. Aman dikkat !.. Burada da token yazan çok kişi var, zamanında bende eğitim alıp yazdırmıştım. Ama daha sonra güvenlik sorgulamayı öğrenince bir de ne göreyim. Kontrat tel maşa çıktı Biri havuzu boşaltmak istese boşaltabilirmiş... Şanslı idim ki projede kimseyi mağdur etmeden ama mecburen o projeyi lağvedip yeni bir kontrat ile yeni bir projeye başlamak zorunda kaldım. Güvenlik işin özü en önemli konu .
Sosyal medya önemli, topluluk oluşturmak ve sürekli proje gelişimi için bilgilendirme yapmak gerekir
İyi proje ve doğru proje yönetimi ile neden olmasın? Ama kolay da değil, kolay olsa herkes yapar. Azim, özveri, sürekli gelişim ve tabii bolca yatırım şart.
Başarılar.