Zeki bey merhabalar,
Açıkcası konunuzu ve konu içerisinde oluşmuş yanıtlarla ve karşılıklı fikir alışverişleriyle dolu beş sayfanın tamamını okudum. Şu anda aktif olarak bir E-Ticaret yazılımı geliştirmekteyim ve anladığım kadarıyla sektörde uzun süredir bir çok farklı yazılım ile "müşteri" tarafında olarak uğraşmış ve bu konuda deneyim kazanmışsınız. 2016 yılından beridir aktif olarak Profesyönel yazılım geliştiriciliği kariyerimde RGS, İdeasoft, ShopPHP, Ticibyte ve bilinen / bilinmeyen bir çok bir çok e-ticaret yazılımında bir geliştirici / takım lideri olarak rol oynadım. Buradan edindiğim tecrübelerle bu yazılımı sade ama aynı zamanda bol özellikli ve çeşitli olacak şekilde tasarlıyorum. Lakin bildiğiniz üzere tek bir bakış açısı asla yeterli değildir.
Sizlerin deneyimlerinizden yola çıkmak ve bir müşteri olarak bakış açınızı merak ettiğim için sizlerle mümkünatı varsa bu konuda görüşmek isterim. Arkadaşlık isteğini r10.net üzerinden gönderdim. Umarım bu teklifimi kabul eder ve ufak bir sohbet ile deneyimlerinizi benimle payşalırsınız.
İyi günler dilerim.
Merhabalar hocam.. Öncelikle nazik davetin için teşekkür ederim elbette seve seve görüşürüm.. Arkadaşlık isteğinizi kabul ettim..