Bana da çok mantıklı gelmedi, arkadaşa katılıyorum. Ajans firmaları iletişime geçti desen anlardım. Hayırlısı bakalım takip edicem.
Firmalar hiç bir şekilde Müşteri bilgisi paylaşmaz diye biliyorum.
@Turkticaret.Net; domain firmalarının sahiplik bilgilerini paylaşma yetkileri var mı? (Domain kayıt işinde payınız çok olduğunda size sormak istedin.)
Evet, eğer siz domainin içine yani siteye index olarak iletişim numarası koyup satılıktır yazmadıysanız, yada whois bilgileriniz açık değilse banka olması bir şey değiştirmez bence de hiçbir firma bu bilgiyi paylaşmaz. Banka sizinle ancak ihtarname/resmi mercileri kullanarak iletişim kurabilir. Hiçbir domain reg firması bilgilerinizi bir başka firmaya vermez savcılık dışında. Bazı yerlerde eksiklik var gibi geldi bana da niyeyse.
Edit: Arkadaşın dediği gibi çoğunlukla banka gibi büyük kurumların bu gibi işleri ile ilgilenen anlaşmalı ajanslar olur, onlar arar pazarlık yapar. Banka yetkilileri değil. Ek olarak iletişim müdürünün görevi bu değildir. İletişim müdürü dediğiniz büyük ihtimal KIM Kurumsal İletişim Müdürü'dür, bu pozisyondaki kişi domain satın almak için birini aramaz normal şartlarda. (Eğer kurumsal iletişim müdürü değilse bankanın CCO 'su olması lazım "Chief Communications Officer" ve onun araması sizi direkt Türkiye Varlık Fonundan RTE'nin araması gibi imkansız bişey

)