CoLLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam biraz ağır gitmiyor musunuz. Adam diyet listesi paylaşmış birazda kardeşini övmüş bence bir sorun yok. Para pul istememiş.
Ailesinde 3 cerrah ile 10 doktor olan birine yakışmayan bir yaklaşım olmuş.
Diğer yandan tek doktor eğer sorunlu görüyorsa listeye mantıklı bir itirazda bulunabilir.

Mantık yürütecek olursak spor yapmama sebebi ise diyette yakılan enerjiyi karşılayacak besinin olmaması.
İyi forumlar, mutlu ve huzurlu ortamlar dilerim hepinize.
Hocam cocuk da onu söyledi. Cok az besin var. 3. gunden sonra bayginlik vs olabilir. Gerek yok spora. Ama yürüyüş yapsin. Onu bile cok tutmasjn dedi. Daha dogrusu bunları bana soyledi. Ben de siz de uygulayin diye size yazdim. Amacim da "lan bedava diyetisyen iste acil kilo vermek isteyen varsa uygulasin" dedim. Ha bir amacjm daha vardi paylaşmamda. O da su, tek basina diyete girmek iradesi zayif insan icin zordur. Benimle beraber bir iki kisi daha bulursam arada nasil gidiyor diye birbirimkze sorariz. Kendimkzi gaza getiririz dedim. Pr felan bizde sukur herkesjn durumu iyi. R10 dan musteri bulayim vs derdim olmadi. Ama diyelim ki bunu da istedim, yaw zaten bunun yeri burasi degil mi? Yaww tesbih satan insanlara ses cikarmayip diyet sunan adama itiraz ediyorlar. Zannimca bu terbiyesizliktir.