SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katiliyoum.
iyi bir bilmem ne olmanın %80 i iyi bir insan olmaktır. burada iyilikten kastım yeterlilik ve beceri olarak.

herhangi bir alanda sivrilmis ve maddi tatmine ulaşmış tüm duayenlere bakın;

hepsinin bir eli sanatta diğeri sporda, iyi konusabilen ve iyi dinleyebilen, cok okuyan ve gezen, hem aile hem arkadas iliskileri iyi, is ve sosyal hayat dengesini iyi kuran vs. becerikli, analitik olarak olmasa da sosyal olarak cok zeki insanlar.

burada tek bir hobisi ve dostu olmadan, 20 yasini geçmiş ama karsi cinsle bir iliski paylasmamis olan pek cok gencin kendini bilmem neyde gelistirmeye çalıştığını goruyorum.

Harika ara eleman olurlar, ancak asla o iste sivrilmis, girismci veya yönetici olamazlar. Çünkü kendi isin olsun baskasinin isi olsun, is çalışmaktan proje yönetimine gecince %20 mesleki bilgi ve deneyimken, %80 insan yonetme, risk yonetme, karar alma vs isle alakasiz insani becerilerdr bitiyor.

Bu nedenle bir otomotiv mühendisi, ai sektöründe çalışamıyor ama otomotiv sektorunde ceo olan adam ai sektorunde ceo olabiliyor...
Selam olsun,

Rol çalmak böyle bir şey.
Benim açtığım konuyu benden daha kısa ve net ifade ettiğiniz için teşekkür ederim.
Konu yerine bu cevabı okumanız yeterli olur.