serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Benim için R10 ülkemiz standartları üzerinde bir "mekandır".
Kimisi ticari mekan diyebilir, kimisi bilgi mekanı diyebilir kimisi içinse nezih bir mekandır.

İnsanlar genel olarak ortalama üzerinde bir meziyete, düşünceye, bilgiye sahipse standart üzeri ortamlarda olmayı tercih eder.
R10 da elbette çok ortalama üzeri insan olduğu gibi düşkün insanda vardır. Hayatımızda olan her insanın tek bir düzlemde olmadığı gibi burada da olmayacaktır.
Ticareti de bilgiyi de ortamdaki kaliteye güvendiğiniz yerlerde ararsınız.

Benim için R10 sığındığım mekanlardan biridir.
10 yıllık bir üye olmama rağmen ben de dahil, bazen insanın farklı vakitleri olabiliyor ama en azından yılların getirdiği güzellikler de var; eski dostlar hiçbir zaman düşman olmaz mesela o şarkıyı paylaşayım değerli hocam...

https://www.youtube.com/watch?v=KsW2qPVKk2s

karabicak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende daha yeniyim ama güzel insanların burda oldugu belli yaşı 35 den büyükler nedense çok mütevazi ve efendi bir kişilkleri var
Hocam zamanla çok ama çok farklı insanlarla karşılaşıyorsunuz; öyle bağlar gelişiyor ki en yakınınız en zor zamanınızda yanınızda olmazken bir anda bir de bakıyorsunuz burada görüştüğünüz insanlar sonuna kadar yanınızda. Umarım için sizin için de çok güzel bir macera olur r10.net

SerhatFamilyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10.net, Türkiye'nin en büyük ve en eski webmaster forumlarından biridir. Sizin kadar eski olmasam da 2019 yılından beri güzel vakit geçirdiğim bir ortam. Belirli bir zaman sonra aile moduna geçiliyor. Sanal arkadaşlık çok başka bir olaymış bunu burada anladım. Başta yöneticiler olmak üzere herkesten teşekkür ederim.
Sizin gibi uzun yıllar boyunca aktif olarak forumda bulunmak, hem kişisel hem de profesyonel anlamda geniş bir bağlantı ağı kurma şansı tanır. Bu da, forumun yalnızca webmaster paylaşımı için değil, aynı zamanda topluluk oluşturma ve iş ilişkileri geliştirme açısından da önemli bir yer olduğunu gösteriyor.
Kesinlikle hocam

CerKad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoş buldum teşekkür ederim.
Alışırız tabi. İnsanın doğası alışmak.