Heda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yatırımlar alındıkça zaten alınan paralar ile bu tarz iyileştirmeler yapılır hocam. kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışan 4 5 kişilik bir ekibiz. daha ortada web sitesi appsi olmayan girişimlere ekosistemde milyon dolar paralar akıyor, 3 tane yazılım mühendisi hypercasual oyun yapıp kağıt üstünde oyun şirketi kurup milyon dolarları götürüyor. sadece 2023 yılında kaç tane böyle girişim şimdi milyon dolarlık hale geldi. biraz linkedin kullananlar bile bu tarz haberlere çok denk gelmiştir. bu yorum yapan arkadaşların herhangi bir startup şirketi yada haberi takip ettiğini sanmıyorum. daha geçen aylarda her sabah uyandığında güzel mesajlar atan ve tek işlevi bu olan bir yapay zeka uygulaması 10 milyon tl yatırım topladı. ortada böyle yatırımlar varken buna şaşırmalarını anlamıyorum. içeride 4 bin kayıtlı kullanıcı var. yatırımlar zaten web sitesine , uygulamaya , ara yüze yapılmaz. data önemli. isterseniz girişimin boş bir beyaz html sayfası olsun. gelecek görüyorlarsa yapılır. yukarıda birisi yazmış. google play'de 100 kişinin indirdiği applere bile binlerce yolar yatırım yapılıyor. bakın en yakın kitlesel fonlama sitesine girip birkaç girişime bakın. önünüzde yüzlerce canlı kanıt var. bahsettiğim pastane uygulamasını 500 kişi indirmişti mesela sadece ama bunun 10 katı yatırım topladılar kitlesel fonlamada. bazen ben bile diyorum ya bu uygulamayı 50 kişi indirmemiş nasıl bu parayı aldılar. aldığım cevap gelecek vadediyor oluyor. burada çok güzel yazılımcı arkadaşlar var. onlarada tavsiyem kafalarını takipçi satışı, smmpanel, sms onay , paket satışı , kanva satışı gibi şeylerden kaldırıp potansiyellerini bu yönde kullanmaları benim foruma üye olma amacım zaten burdaki yazılımcı arkadaşlar ile iş yapmak.
konuyu açarken bir önceki açtığınız konudakileri yazarak ailecek bu işleri yaptığınızı vs. yazsaydınız daha güzel olurdu. insanlar anlamadılar bence sizi.

niş bir kategoride ilerlemek en mantıklısı, umarım daha fazlasını da elde edersiniz.