Arkadaşlar herkese iyi geceler senelerdir kafamı kurcalayan 12 kelimeden oluşan metamask cüzdanlarına brute force deneyip bakiye kontrolü yapıp cüzdan bulmaya çalışma mevzusu var. kısaca hazır varolan 2100 kelimeden sürekli yeni cüzdan oluşturup içine bakmak. ama az matematik bilenler zaten fazlaca sıfırlı bir ihtimal olduğunu bilir ancak imkansız değil ? hatta bunu kendime kanıtladım ama bu kanıtlamak bana sanırım pahalıya mal oldu. anlatıyorum.

bakiyeleri kontrol edecek api ye 50 dolar atıp halihazırda olan bilgisayarlarıma 4 tane kurdum. ve inanamadım ama 1 cüzdan buldu. 2022 yılında kullanılmış ve içinde 1 dolar falan var o coinde ölmüş falan. ama önemli olan o değil. arkadşlar bu cüzdanın içerisinde 100 milyon dolarda olabilirdi ? işte lanet olsunki o LANET cüzdan bana denk geldi benim içimdeki umut şuanda 50 katına çıktı. ve 500 dolar attım apiye başlattım. 100 dolarını eritti henüz yok . yorumlarınızı bekliyorum.

Kobinasyonun adeti : 14880596272959527274650522076950

imkansız diye bir şey yoktur. ve quantum bilgisayarı denen o şey çıkınca bu ihtimali bir saniyede deneyebilirler.

herkesin yorumunu bekliyorum.