bazı arkadaşlar için bütçe tlye vurunca sanırım çok gelmiş ama 121.000 $ startup ekosistemi içerisinde hiç bir şey değil. Biraz egirişim tarzı platformları bile takip etseniz komik projelerin bunun 10 katı yatırım aldığını görürsünüz. Misal geçen ismini vermek istemediğim kitlesel fonlama sitesinde pastaneler ile müşterileri buluşturan bir yemeksepeti benzeri girişim bunun 3 katı yatırım topladı. Yukarıda verdiğim sitelere girerek bunu görebilirsiniz.
Kimseye o bütçe çok gelmemiştir, paylaştığın websiteye hiç kimse bu kadar yatırım yapmaz. Proje diyip duruyorsunda elle tutulur bize ne gösterebilirsin? 4 gün 11 saatlik üyesin seninle alakası yok. Buraya yeni gelen üyeler saçma sapan, gerçek dışı konular açıyor genellikle hayal ürünü içeren konular bunlar.
Kedimin 3 kulağı var, 80 katlı gökdelenden atladım burnum bile kanamadı, ülke müdürü oldum, cumhurbaşkanı ile futbol oynadım, kız arkadaşım beni kaçırdı, annem babamı dövdü, babannem hamile kaldı vs vs vs. konular elbette bunlar değil saçmalığını ve abartılığını belirtmek için türettim