Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Insanlarda bilgi yok neyi paylassinlar?
Turk halki cogunlugu kolaycidir, kolay para kazanma pesindedir, arastirmaz, etmez.
Boyle oluncada bilgisizdir, sonuc olarak platformlar ticaret platformuna donuyor.
Komik olan ise, bilgisi olmayan bu insanlardan hizmet aliyoruz.
Ornegin bu forumun Google'dan gelen hitlerine bakarsaniz gulersiniz. Asiri dusuk.
Bilgi paylasilmadigi icin (ki zaten bilgi paylasacak kitle yok) Google'dan dan fazla hit almiyor.
Sorun Turk halkinin yapisi aslinda.
Birsey ogrenmek istemiyorlar, arastirma yapmiyorlar, kendilerini gelistirmiyorlar.
Tabi kendini gelistiren cok cok ufak bir kitle de zaten paylasim yapmak yerine hizmet satiyor.
Yatirim konulari goruyorum, altin al, araba al, dolar al, arsa al, faize yatir...
Acaba kac kisi bir projeyi hayata gecirebilmek icin bir yazilim dili ogrenip, projesine yatirim yapmistir? Burada para ile projesini yaptiran kisilerden bahsetmiyorum, gercekten gereksinimleri karsilamak icin o eksikleri bizzat kendi kendilerine ogrenenlerden bahsediyorum.
Insanlar arastirma yapsalar ogrenseler, emin olun daha fazla paylasim olur ve satis kategorisinde de kalite yukselir. Ayni zamanda Google'dan gelen kitlede buna katilir. Lakin maalesef gerceklesmiyor.