saçma sapan konuşma la, yeminle yanıma olsan ağzının ortasına tuvalet terliğiyle vururdum sonra bi sarılıp soğuk bira açardım, en yüksek memur maaşlarından birine sahipsin, üstüne ek derslerin var, gelirin bir insan seviyesinin çok çok üstünde. yerinde olmak isteyen milyonlar var, hele memur alınmayacak atamalar artık kısıtlandı diyenler napsın ? her insan kendi sorunlarının üstesinden gelemez, bazen ne arkadaşlar, ne dostlar seni anlayabilir, içinde olduğun ruh halini sorgulayarak sadece uzman biri bunu anlayabilir, altını çiziyorum her insan kendi sorunlarının üstesinden bazen kendi gelemez, bi uzman profesyonel görüşe danışması gerek, bunda yardım almada bi behis yok. bazen uzman bi destek almak çaredir, bunun farkında olmakta bir erdemdir. burada ne sen ne başkası alanın ihtisası olmadan yorum yapamaz, piskoloji ve beyin kimyası çok ayrı bi olay, yaşadığın bi tramvayla beyin kimyasının bozulup mavi ekran vermesi saliselik olay. ama şununda farkında ol, hayatta tek başınasın, ne annen ne baban, günü gelecek kuyunu kazacaklar, tek başına olduğunu birey olduğunu idrak ettiğin an bi amacın olmaya başlıyor. mutlaka uzman görüşü al hocam. aman diyeyim saçma sapan bi hareket etme.