çok haklı bir sitem hocam, modül başına para, özel tasarım adı altında adobe xd tasarımını giydirmek ne kadar zor olabilir ? html - css giydirme işi yapılacak, bugün endüstri meslek lise öğrencisine ver bi şekilde giydirir, bide lisans vs olayı yok kendi sunucumuzda tutma zorunluluğu vs. diyorlar kalitesiz sürekli down olan dandik sunucularda iyice deliriyorum. e-ticarette bu yüzden sırf opencart kullanıyorum hala, her işimide çatır çatır görüyor. azıcık phpden anlıyorsan yapamayacağın hiç bişey yok. ne yazık ki piyasada benim diyen e-ticaret scriptini topa tutmaya hazırım. istenilen paraları kesinlikle hak ettiklerini düşünmüyorum.

ha haksız olduğunuz konularda yok değil, çoğu şey tasarım hatası ! gereksiz mükemmeliyetçilik, yazılımcılar yada tasarımcılar kör değil, işleri karışık hale getiren sinekten yağ çıkartmak isteyen yöneticiler, hiç in house yada outsource projeye dahil olup bi ajansa çalıştınız mı bilmiyorum... simple is the best abicim ! basit her zaman iyidir. müşteriyi ne kadar basit yormayacak tasarımla karşılarsan, ne kadar cazip avantajlar sunarsan pazar payın o kadar yükselir, misal arayüzü çok karmaşık olmasına rağmen amazon prime kullanıyorum gramda umrumda değil, kargolar jet hızında hasarsız geliyor 10-20 lira fazla belki fiyatı evet, ama taksit seçeneğinin fazlalığı olsun, hızlı teslimatı, hasar durumlarında sorgusuz sualsiz kargoyla bizim aramızda paranız inceleme sonrası (nitekim kuryeye zabıt tutturulursa hiç sorgusuz sualsiz) anında iade demeleri olsun çok cezbediyor.