Dip not : Telefonu ve isim soy isim vereceğim, bir de şirket ismini yazacağım. Arayan olursa incelediği rapor ve kendisine sunduklarım doğrultusunda tecrübelerini aktaracak yani.

Telefon görüşmesi, yapacak o kadar.

Türkiye genelinde bu hizmeti, tamamen ücretsiz bir şekilde yapmıştım.

Bot yazmıştım ve bu botu ise kendi kiraladığım bir VDS sunucuda çalıştırmıştım. Onun masrafları da dahil olmak üzere, tüm masrafları kendi cebimden karşıladım.

Detaylı rapor hazırlayıp mağdurlara ve kurumlara / üniversitelere göndermiştim. Bu konuda da, bir çok kez bir üniversiteye yardımcı olmuştum. Bundan hiçbir gelir elde etmedim ve sunduğum hizmette ücretsizdi.

Aynı saldırı 800 ve üzeri sunucuya, benzeri saldırılar ise 40 000 ve üzeri sunucuya yapılmıştı, Türkiye geneli.

Hem devlet kurumlarına, hemde bütün Hosting Provider ( Barındırma hizmet yer sağlayıcılar ) ve ISPN ( internet servis sağlayıcılar ), işbu mağdurların hepsine ayrıntılı raporu göndermiştim.

İşte bu raporu göndereceğim, olanı biteni de yazı şeklinde atacağım. İnceleyecek ve referans olmak isterse olacak yani.

Ama ben cevabımı direkt aldım, özür dilerim rahatsız ettiğim için ve herkese iyi forumlar.

Tekrar tekrar forumda, şu an rahatsızlık yarattığım için özür dilerim.
ahmetydb33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam birazdan illaki gelir biri referans olur tabiki ücretsiz se ilk hizmetin