Backlink hakkında bilgi vermiyorsunuz ama bu soru o sorulardan sayılmaz sanırım.
Backlink çeşitlerini alabileceğim, önerebileceğiniz yabancı bir kaynak var mıdır?
Değerli bilgileriniz için teşekkürler.
Guest post vb link türlerinden bahsediyorsanız ****** gibi platformlardan sitelerin sahipleri/aracılar ile iletişime geçerek alabilirsiniz tek tek. Guest post satış vb platformlar ise zaman kaybı, hintli dolandırıcılar zamanınızı çalar.
Hocam seo analiz araçlarında sitemi sorgullatigimda sitem web Develop.. kategorisinde çıkıyor fakat benim sayfam bilim,Kültür,Sanat ve tarih gibi konular üzerine kendi dalında nasıl gösterebilirim sitemi? Teşekkür ederim.
Bu araçların o tür indikatörleri önemli değildir, önemli olan googleın ne düşündüğüdür. Yani google sitenizin konusunu kolaylıkla anlar, merak etmeyin.
Hizmet sektöründe sitemiz mevcut , yeni açılmış bir site daha önce domain adı 18 yıl önce kullanıldı geliştirilmedi kapatıldı şuan bu site google gözünde yaşlı bir site mi yoksa taze yeni bir site mi ?
Hizmet sektörü ve yeni açılmış bir site olarak , hedefimiz yerelde sıralamaya çıkmak , bunun için yerel çapta tüm news kayıtlı sitelere ilan veriyorum yavaş yavaş , daha sonra profil backlink gibi backlink türleri almayı planlıyorum.
Sizce doğru yöntemde mi ilerliyorum?
tavsiyeleriniz nelerdir?
Şimdiden Teşekkürler !
Googleın gözünde yeni site sayılacaktır. Domain yaşı önemli olsa da binlerce küçük faktörden sadece biridir. 18 yıl boyunca site açık kalsaydı o zaman eski site sayılabilirdi.
Trafiği olan yerel haberlerinden almanız daha sağlıklı olacaktır, profil backlink gibi çöp link türleri direkt siteye alınmaz, 2-3 katman olarak alınabilir (sitenize alınan backlinke alınan backlinkler)