Konuya olan katkınız için teşekkür ederim. Kaleminize sağlık. Güzel noktalara değinmişsiniz ve tamamına katılıyorum.
Ezel dizisinde bir sahne var. Her k*marhanede bir masa olduğunu, diğer masaların ona ulaşmak için olduğunu söylüyorlardı.
Burada niche bir bilgi konusu açsanız 100 kişi okur ama içlerindeki 5 kişiye hitap etmiş olursunuz aslında.
Kitleleri toplu bir şekilde kurtaramazsın ama kendine ve çevrene değer katabilirsin.
Hayatta kaybedenler ve kazananlar var. Bir tarafta olmak gerekiyor. Birileri kaybedecek ki birileri kazansın.
"Borsa oynamak" diye bir tabir kullanılmaya başlandı. Bu grup terazideki kaybeden taraf oluyor.
Hocam biz kaybeden, uyanık spekülasyoncu Ruslar Avrupalılar kazanan olduğu sürece ben bizim insanımızın bu işlemleri bu kadar kolay yapamamasını savunuyorum. Biz kaynaklarını kendisi üreten bir ülke olmadığımızdan her ne kadar bürokrasi bozuk olsa da halk olarak insiyatif alarak bir şeyleri korumaya çalışmalıyız. Cahil bir ergen instagramdan youtubedan görüp kumar oynayamamalı.