%0 ile alanlar kampanya vs sebebi ile 1 ay vs geçerli oluyor genelde. 20 Yıldır işletmemde pos cihazlarım var, hiç bir zaman sürekli 0 olan bir komisyon görmedim. En düşük 0,99 veriyorlardı, o da geçici süre. Sonra tekrar yükseliyordu. Şu anda ortalama %4-5 arasında değişiyor.
Ben banka para kazanmasın, komisyon almasın demiyorum. Konuda da belirttiğim gibi kredi kartı kullanımı için sorun yok ama bakit kart, yani içerisinde para olan hesabımızı kart ile kullandığımızda eriyen paradan bahsediyorum.
Ben kredi kartı kullanımını konuda belirtmiştim. Bunda sorun yok hocam. İçerisinde nakit para olan nakit kart kullanımındaki süreçte eriyen nakit paradan bahsediyorum.
Çok haklısınız, temassız çıktığından beri parayı kaptırmak ile cüzdanı kaptırmak aynı şey hocam maalesef. Para taşımayıp kartı kaptırdığınızda da hepsi gidiyor
Temassızı ve internet alışverişine kapatın tamamdır. Şifreyide 1234 gibi basit birşey yapmadıysan harcayabielceklerini sanmıyorum. He yine bir yolu bulunur belkide cüzdanını çalsa o parayı unut diğer türlü bankaya itiraz vs edersin. geri gelme olasılığı daha yüksek.