Yaklaşık 8+ ay önce burada ücretsiz bir eğitim hazırlamıştım.

Maalesef taban fiyat ihlal ettiğinden dolayı konum silinmişti.

Sonra birçok kişi benzer eğitimlerini sattı.

Bugün ise, sana cebinden bir kuruş bile çıkmadan bunu yapabilmenin basit yolunu göstereceğim.

Üstelik, bunu gelir akışına dönüştürmek için taktikleri de seninle ücretsiz paylaşacağım.

Karmaşık eğitimleri bir kenara bırak!

Konuyu mutlaka kaydet ve beğen.

Yorumunu da paylaşırsan, çok fazla kişiye bunu ücretsiz ulaştırabilmemi sağlayacağın için ayrıca teşekkürler.

İhtiyacın olan:

📱 Telefon
🕤 Birkaç dakika

İlk adım, çevrimiçi AI influencerları oluşturma ve yönetmek için rendernet.ai adresine gidin.

Tüm stillerde görseller oluşturabilir ve influencerların pozlarını kolayca özelleştirebilirsiniz. ✨

Daha sonra, Video FaceSwap'i seçin, bir referans videosu ve oluşturduğunuz influencerın bir fotoğrafını yükleyin ve sihri görmek için oluştur düğmesine basın! ✨

Ve işte, birkaç tıklamayla influencerınıza hayat verdiniz. Referans videolar bulmakta zorlanıyorsanız içeriklerini kopyalayacağınız bir influencerı taklit edin ✨

Bu siteyle hem influencerınızı hemde videoları oluşturabileceksiniz.

Şimdi, nasıl para kazanacağınıza geliyorum!

Mutlaka nişinizi ve ilham alacağınız influencerınızı baştan sona kopyalayın. Unutmayın, başarılı olan birisini kopyalamak lastiği tekrar icat etmenizden daha kolay.

İçeriklerinizle uyumlu, özel görselleri, mini e-book ve eğitimleri satın.

Bunu yapmanız için Manychat + Shopier kullanın.

Manychat yorum ve hikaye etkileşimlerinizi para basma makinasına dönüştürecek ve Shopier ile cebinize girmesini sağlayacaksınız.

Bu otomasyonla ilgili birçok video var.

En son, basit olun ve bunun da gerçek insan olduğu gibi samimi içerikler üretmek için ChatGPT kullanın.

Sabırlı ol ve devam et. Başarını konu altından mutlaka paylaş. Sana inanıyorum! 🙌