umarım bir an önce bu psikolojiden kurtulursun, profesyonel destek alman şart. bir insan kendi hayatından vazgeçme noktasına geldikten sonra başkaları birşey yapamaz, bu noktaya gelmeden kendinize bir dış müdahale imkanı verin mutlaka. Nefesten vazgeçmek kolay belki de, ancak gelecekte yaşayacagınız mutluluklara, belki sizi çok sevecek ve size hayran olacak cocuklarınıza, şuan ailenizde sizi sevenlere bu kaybı yaşatmak kolay bir karar değil. İntiharın sizden, geleceğinizden, sevdiklerinizden çalacaklarını düşünün.
17 yaşında, o yaşa göre çok ağır yüklerin altına girmiştim. o dönem benzer düşüncelere girdim, tek motivem gelecek olmuştu. O gün beni hayata tutunduran o gelecekteyim şuan. Öyle tatlı bir kızım var ki, ömrüm ömrü olsun. İşim iyi, hayatım iyi, umutluyum, hayat çok zor, çok ******** ama bir şekilde üstesinden geliyoruz işte, iyi ki bu gelecek, geçmişte beni hayata tutmuş =) Şuan b*ktan durumda olabilirsiniz, tutunun hocam, sarılın umuda, o umut size neler getirecek görün bak.
Ayrıca arkadaşa evlen diyenler olmuş, aklıma intihar geliyor diyen birisine evlen demek nedir arkadaş, o evleneceği insanın suçu ne? evlilik kolay mı, o sorumluluk, o radikal değişim, zaten psikolojisi iyi olmayan birisine bunu önermek, hem kendini hem karşısını yaktıracaklar... acayip saçmai Allah akıl versin ne diyim