bircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet yanlış anladım kusura bakma. ZeroTier da da var exit node özelliği ama karışık. TailScale de kullanabilirsin, hangisi hoşuna gittiyse.
Şimdi burada anlamadığım nokta hangi cihaza erişemiyorsun? Host pc ye mi yoksa proxmox containerlarına mı?
Her hangi bir cihaza erişim sağlayabilmen için hepsinin de aynı network de olması gerekiyor. Ve tailscale ip lerini kullanman lazım.
Estg kusur yok .) biraz karışık anlatmışım farkettim.

Proxmox dediğim benim client, VPS de de tailscale exit node kurulu. Proxmox clienti vps e bağlanınca bağlantı kopuyor. Size yazarken de çözüm aklıma geldi Macbook kullanıyorum bu makinam da hiçbirşey kurulu değil, buna tailscale kursam proxmox cliente aslında ulaşmış olacam .) bu şekilde sorun çözülür. (Yukarıda sadece 2 makina varmış gibi anlatmışım ama 3 makina totalde. Benim hatam. )

Anladığım kadarıyla client exit nodeye bağlandımı ağdan kopuyor ve ulaşamıyorsunuz. Çünkü ping atınca pinglememesine şaşırdım. Acaba client için açılan portlar da çalışır mı bilginiz varmı ? Hali hazırda port açılacak bir uygulamam yoktu deniyemedim. Eğer portlarda çalışırsa harika bir sistem benim için.

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.