SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam eticaret sitesi bu mimari portföy sitesi değil. eticaret sitesi güven veriyor, hatasiz ve kolay bir sekilde siparisi tamamlatiyorsa o tasarim bekleneni karşılar, iyi bir tasarimdir ve bunun ötesi fantezidir. Akli selim hic bir proje yoneticisi de fanteziye bosuna kaynak ayirmaz. O kaynagi ve eforu dönüşümü takip etmeye, daha cok satmaya, daha akilli pazarlama tekniklerine harcar. Bunlar agzinin suyunu akıtan tasarimdan cok daha para kazandirir.

Arkadaşların yazdigina katılıyorum, öncelik meselesi bu, satis odakli bir siteyi gelin gibi süslemeye gerek yok.

Benzer durumu fabrika insaatlarinda da yasiyordum. Mimarlar ya yapmışken guzel görünsün estetik olsun kafasindayken, isin sahipleri çalışsın ve para kazandirsin yeter burada makina üreteceğiz defile yaptirmayacagiz diyordu Sizin olay da biraz öyle bence.

Kaldi ki tasarim o kadar göreceli ki. Size güzel görünen cok baska kültür ve zevklerdeki birisine rezalet gelebilir. Yani kime gore harika tasarim yapilacak mesela? Verdiğiniz orneklere anket acsak %50 begenirse %50 beğenmez
Hocam bakın bir konuda anlaşalım neden ısrarla böyle anlıyor herkes bilemiyorum ama ben başarılı bir tasarım derken siteyi sizin deyiminizle geline çevirmekten bahsetmiyorum... birşeylerin sade, şık, kullanışlı ve başarılı olabileceğine neden ihtimal vermiyorsunuz

Ya da hepsinden geçtim bir builder ve bir custom css verin biz yapalım oda yok. Yani CSS çoğunda varda builder yok..