erpektech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amazonun tasarımı çok mu mükemmel örneğin? Ya da hepsiburada? İçlerinde en basit (kullanılabilir) duranı trendyol. Tasarımın mükemmel olmasına gerek yok. Arkana sığınmanız gereken konu maalesef doğru.
basit ile başarısız aynı şey değildir hocam.. tasarımı çok detaylı ama karmaşıkta başarısız olabilir.. yada tasarımı sade bir sitede başarılı olabilir..

Bybitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web geliştiriciler kör veya değil ama sizin bilmediğinize emin olduğum kısım; Müşteri sitenin tasarımı güzel hadi alışveriş yapayım demez. Sadelik ve satış odaklı tema müşteriyi alışverişe sürükler.
Tasarımda profesyonel olduğunuz kadar satış stratejisi konularında da profesyonel olmanız dileğiyle.
Hocam senin bu dediğin restoranım yada butiğim var müşteri ürünüme geliyor kim ipler dükkanın nasıl göründüğünü demekle aynı şey.. Sen o hassasiyeti paylaşmıyor olabilirsin ama ben sitemin iyi görünmesini istiyorum. Sizin gibi tek derdim satış yapabiliyor olmak değil ben bir marka oluşturmaya çalışıyorum.. Sizin satış stratejisi diye bildiğinizi zannettiğiniz şeyin kitabını yazarım..