Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ceza kesilmede sorun bulmuyorum, arkadaşa yapılan linç girişimine atıfta bulunuyorum. Bende trafik cezası aldım, cezaları eleştirmedim. Kanıtın olmadan konuşmaya ve iftira atmaya devam ediyorsun. Kürtçe için açtığım 1 konu vardı ( Kürtçenin isteğe bağlı seçmeli ders olması konusunda ne düşünüyorsunuz) yazmıştım. O kadar kötü niyetlisin ki bunu devlet aleyhine yorumluyorsun. Devlet zaten insanın dinine, ırkına, görünüşüne bakmaz, bunu bana mı anlatıyorsun Başıma bir şey gelince ne zaman '' bunlar hep kürt olduğum '' için geldi demişim. Bu kadar kolay yalan söylenmemeli.
Lgbt dediğin grup zaten direk devlete ve aile yapısına düşmandır. Bunu açıkça dile getirenler oluyor. Küçücük erkek çocuklarına yan gözle bakanlara saygım yoktur, alıntı yapıp vaktimi boşa harcatma.
Sen gerçekten lgbt yi küçük erkek çocuklarına yan gözle bakmak olarak mı görüyorsun? Bu mantıkla normal aile yapısı kız çocuklarına yan gözle bakıyor. Kim öğretti sana bunları? Yalan konusunda eline hiçkimse su dökemez. İlkokulda almadığın eğitimi burda vermem mümkün değil. Ne söylersem başka yöne çekiyorsun konudaki ilk mesajında olduğu gibi. En güzeli daha fazla alıntılama eğitimsizliğin ortaya çıkmasın.