liyakat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Empati yapacak bir şey yok hata yapıldıysa cezası çekilecek. Sorunu hatada değil ceza kesilmesinde buluyorsun.

Devletle sorunun olduğu kısmına gelince. Elinden gelen her fırsatta Kürtler eziliyor, hor görülüyor, insan yerine koyulmuyor algısı yapıyorsun. Devlet kimsenin kökenine bakmaz. Silinen konu ve mesajlar dahil yazdıklarının büyük kısmı ayrımcılık olduğundan bahsediyor. Türkçe bilgin yazma ve anlama konusunda gerçekten zayıf. Ne yazdığın konusunda hiçbir fikrin yok kafanda sadece Kürtler eziliyor düşüncesi var. Başına gelen her şeyin Kürt olduğun için geldiğini düşünüyorsun. Senin mesajlarını karıştıracak kadar vaktim yok. Sen ne yazdığını gayet iyi biliyorsun.

Foruma uygunluk konusuna yönetim karar verir sen değil. Sorunun varsa report et.

Lgbt zihniyeti kısmına gelirsek. Sizin gibi çağ dışı sığ zihniyet her şeyin kendisi nasıl biliyorsa öyle olması gerektiğini düşünüyor. Başkasının kimi sevdiğinden kiminle ne yaptığından size ne? Kimsenin özgürlüğüne karışmıyorlar. Sana git hemcinsine ilgi duy diyen yok. Hemcinsine ilgi duyana saygı duy diyoruz. Ülkeye ne zararları var? Bu kadar sığ olmayın ya.
Ceza kesilmede sorun bulmuyorum, arkadaşa yapılan linç girişimine atıfta bulunuyorum. Bende trafik cezası aldım, cezaları eleştirmedim. Kanıtın olmadan konuşmaya ve iftira atmaya devam ediyorsun. Kürtçe için açtığım 1 konu vardı ( Kürtçenin isteğe bağlı seçmeli ders olması konusunda ne düşünüyorsunuz) yazmıştım. O kadar kötü niyetlisin ki bunu devlet aleyhine yorumluyorsun. Devlet zaten insanın dinine, ırkına, görünüşüne bakmaz, bunu bana mı anlatıyorsun Başıma bir şey gelince ne zaman '' bunlar hep kürt olduğum '' için geldi demişim. Bu kadar kolay yalan söylenmemeli.
Lgbt dediğin grup zaten direk devlete ve aile yapısına düşmandır. Bunu açıkça dile getirenler oluyor. Küçücük erkek çocuklarına yan gözle bakanlara saygım yoktur, alıntı yapıp vaktimi boşa harcatma.