abdlkrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes öğrenciden alın diyor bilmem onu şikayet edin diyor ama dalgınlığa gelen sizsiniz hocam. Çocuğun bir suçu yokki. Siz ticaretim bozulmasın diye sormamışsınız bile kaça anlaştınız kaç para yolladın falan. Çocuk parasını yollamış siz onaylamışsınız sonra vay efendim çocuğu şikayet edecem
Arkadaşa fark ettiyseniz yardımcı oluyorum. Ben mağdur durumdayım ve bu durumdan kurtulmam için bana yardımcı olması gerekiyor.

Eğer bildirimi inceleseydim zaten fark edip telefonu vermeyecektim. Bu durumda kendi kendine uğraşmak durumunda kalacaktı.

Ben ücretsiz avukat desteği dahi veriyorum. Yeter ki gel davacı ol diyorum problem çözülsün. Ama arkadaş bugün mesajlarıma hiç cevap vermedi.

Şöyle bir durum var, ben belki 3-4 adım attım arkadaşa. Bana sadece 1 adım atmasını istedim ama atmadı.

Onun için demek ki önemli olan telefon, yani bu durumda sen mağdur ol benim telefonum var olayına geliyor.

Ben de doğal olarak yasal yollara başvurup hakkımı aramaya çalışacağım hocam. Doğal olarak telefonu bana verecekler, arkadaş da kendi davasını açacak.

Ben burda hem süreci hızlandırmaya çalışıyorum, hem de arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum ama yanlış anlaşıldım sanırım.