Çok iyi bir noktaya değindiniz.
Bunun sebebi cahilliktir.
Özellikle dating ve benzerilerde. Ama hiç girmek istemiyorum çünkü anlamakta gerçekten zorlandığım ve beynimşin alamadığı kavrayamadığı girişimlerdir.
Allah bunları bildiği gibi yapsın başka bir şey diyemiyorum. Hele o kız çocukları üç beş liraya göre canlı kamerada sufatını gizleyip oraburasını nğmayiş edenler.
Buna girmek bile istemiyorum zira medeniyetin ve maneviyatın dibi değil, eksi katlarıdır.
hocam esc0rt olmak, dating sitesinde hizmet vermek başka bir konudur; bunun dini, ahlaki boyutu vs. ayrı tartışılır. amatercihi bu yönde olan kadınlara herhangi bir yorumum yok, kendi hayatı, kendi kararı. yasal, kayıtlı, sigortalı çalışıyor ise, buna ancak etik yorumumuz olabilir. ama burada bir d0landırıcılık yok ben ticari olarak buna yorum yapabilirim. Bir tarafta bunu hizmet görüp sunan, bundan rahatsız olmayan birisi, bir tarafta da bundan parayla yararlanmak isteyen birisi var.
Fakat kadın kılıgına girmek, olmayan bir hizmeti satmak, bu d0landırıcılıktır. Kimse kusura bakmasın, ben karı kılıgına girip datingde milleti tatmin edeceğime, hammallık yaparım, lağım temizlerim, en azından daha dürüst bir gelirle beslenirim. en azınndan birilerine işimi söylerken utanıp sıkılmam