Yaklaşık 12 yıldır bu forumdayım. Hiç d0landırılmadım.

Bu forum dışında pek çok dijital ticaretim oldu. Dİjital hariicnde gerek çalıştığım çok büyük şirketlerde, gerek kendi işimde irili ufaklı pek çok ticarete dahil oldum. Yeri geldi çalıştığım firma için milyonluk ihalede süreç yönettim, yeri geldi kendi işimde 250 tllik hizmet için muhakeme yaptım. Ne bir kazık yedim, ne d0landırıldım.

Üstün zeka ya da sıradışı becerim yok. Tek yaptığım şey işin hakkı neyse onu verdim, karşılıgında da da buna değecek adamı tartıp ona göre iş ve ödeme yaptım.

İşin hakkını, hakedene, hakettiği maliyetle veren adam d0landırılmaz.

Hangi şikayet konusuna baksam, hangi d0landırılma konusuna baksam gördüğüm tek sorun var: Ya maliyet, olarak ucuza, ya iş olarak kolaya kaçması.

Yani ya 100 liralık işi 10 liraya halletmeye çalışan ölücüler; ya da 10 satır okumaktan üşenip 1 satır okuyup iş verenler mağdur oluyor. Bunlar da hakediyor kusura bakmasınlar!

Bir işi düzgün muhakeme edip, hakeden adama, hakettiği tutarda veren asla kazık yemez, d0landırılmaz.

D0landırılıyorsa da bu karşının şerefslizği bir yana mağdurun kendisinin hatasıdır, kayıp değil bir tecrübedir.