SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam r10, TC nin bir minyatürüdür; TC ne ne varsa, insan tipi olarak, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak, birebir yansıması buradadırç

Ben o nedenle asla bu sorunları r10 'a mal etmem. Burada bir sorun var ise, o forumun değil bu devletin ya da toplumun problemidir.
Ben de bunun farkındayım.
Tüm samimiyetimler söylüyorum. Türkiye dünya'da hasretle anılan bir ülke olmalıdır. Ama durum ortada. Her türlü adilik, şerefsizlik burada. Birde kulağımıza zil takıp oynamalıymışız gibi şuıradan çıktık buradan kurtulduk haberleri perişan ediyor beni.
Yanlış anlamayın ama, hani insan hak ettiği hayatı yaşıyor ya, ben bununla mücadele ediyorum gücüm yettiğince. Buradakilere takılmıyorum çok. Buradakilerin sadece daha geniş bakış ile olayları doğru algılayıp ülkemize faydalı olmalarını istiyorum.
Haftaya Bir sıra firmaların (Semrush, Ahrefs) üyelik paketlerini satanlarla ilgili bir dilekçem gidecek. Bu firmalar buna izin vermiyor ve haliyle burada satılmamalıdır. Satılmayacak da.
bugün mü yarın mı bilmeme ama bu dilekçeler muhakkak karşılık bulacaklardır. Milleti kandırmamalıdır hiç kimse.