Kısaca diyorsunuz ki, başımızı sokacak kiradan kurtaracak bir gecekondu yapılabilir.
Soyledikleriniz mantıklı ve o rakama bitmese bile 35 binden 1.5 yıllık kira bedeline çok rahat biter.Hali hazırda kiracının eşyası vardır.
Yorum yapan arkadaslar dört dörtlük bir ev gibi dusunuyor.
Aynen hocam,zaten baştan söyledim hülya avşara ev yapmıcaz,mesela çıkma kapı pencere satan 2.elciler var,kapı pencere ordan alınabilir,ilk başta yapılacak ev zaten 2 oda sonra para olunca büyütür,
benim abilerim inşaatci,bende onlarla çok takıldım,örnek usta çağırsan bu duvarı kaça yaparsın desen 80 bin der,ama yeğmiyeci usta bulursan 3 günde duvarı örse 2 bin tl yeğmiye versen 6 bine yaptırmış olursun,olaylar böyle yapmak isteyen yapar,hayır bide adam bana mağralarından başlarını uzatsalar gerçekleri görecekler diye hakaret etmiş,sonradan gördüm,mağarada olan kendisi haberi yok, bol bol kazıklanıyor kaptan mağara adamı,neyse engelledim gereksiz tartışma çıkaranları,amacım insanlara yol göstermek,2 odalı kontenyer ev neden 120 bin onunda kapısı var penceresi var, tek tuğla duvarı eksik burdan mesele anlaşılır ucuza yapmak için