hocam 35 bin tl isteyen aç gözlü ev sahiplerine karşı bir öneride bulundum, o kiraları ödemeyin dedim,1 senelik kira parası 420 bin tl ye küçücük 2 odalı ev yapılır,hadi yapamazsada 2 senelik kira parası olan 840 bine çok rahat yapılır,2 senede ev sahibi olunabilinir. insanlarımıza,illa şehirde yaşayacağım diye o paraları aç gözlü ev sahiplerine vermeyin demek istiyorum,evin günlük kirası 1200 tl ye geliyor otel mi motel mi bu, bu para verilmez,ve iddaa ediyorum, ev sahipleri yüzde 25 olayı kalktı diye çok yüksek kiralar isteyecekler,ama o istedikleri kiraları evleri tutulsa bile kimseler ödeyemez, veremezler, bol bol ev sahibi kiracı kavgaları yaşanır,bak hiç birşey yapılmazsa 120 bine 2 odalı konteyner ev satılıyor,köy yerinden arsa alıp orda yaşamak her ay 35 bin verme işkencesinden iyidir ki,kaldıki 2 yıllık kira parası ile rahat 2 odalı ev yapılır
Kısaca diyorsunuz ki, başımızı sokacak kiradan kurtaracak bir
gecekondu yapılabilir.
Soyledikleriniz mantıklı ve o rakama bitmese bile 35 binden 1.5 yıllık kira bedeline çok rahat biter.Hali hazırda kiracının eşyası vardır.
Yorum yapan arkadaslar dört dörtlük bir ev gibi dusunuyor.