• Site adresi: PM ile verilecektir.
  • Sitenin aylık getirisi: -
  • Sitenin açılış tarihi: - MAYIS 2023
  • DA / PA Değerleri:
  • Kategori / sitenin içeriği: İnternetteki sitelerdeki uygulamalardaki kullanıcı hesaplarıyla ilgili bilgi sitesi
  • Günlük hit sayısı: 10 - 50
  • Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex)
  • Domainin yaşı: 1
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: EVET
  • Hosting dahil mi?: HAYIR
  • Banlı olduğu sponsor var mı?:
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?:
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: EVET
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı:
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

- Çok fazla uğraş gerektirmeyen bir sitedir. Yayınlanmış 150 küsür içerik vardır. Hepsi forumdan kaliteli ekiplere yazdırılmıştır.
- Domain Gogle Domains kayıtlıdır. 2026'ya kadar süresi vardır. Hosting Odeaweb'dedir.
- Sitede SmartMag teması vardır. Orijinal Rank Math SEO PRO, Schema PRO, Perfmatters ve WP Rocket eklentileri bulunmaktadır.
- Site çok mantıklı ve az uğraş gerektiren bir sitedir. Her işlemi çok titiz bir şekilde yapılmıştır.
- 2023 Kasım ayında forumdan bir arkadaştan ben satın aldım. O tarihten beri çok ilgilenemedim. Satın aldığım arkadaşta Adsense aktifti. O zamanki kazançlarının ve istatistiklerinin fotoğraflarını aşağıda paylaşıyorum.
- Siteyi satın aldıktan sonra Adsense onayı alamadım. O yüzden çok ilgilenemedim. Dolayısıyla Adsense hesabı yoktur.

İSTENİLEN FİYAT 15.000TL'dir.

SATIN ALDIĞIM DÖNEM İSTATİSTİKLERİ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŞUAN Kİ İSTATİSTİKLERİ