Merhaba arkadaşlar,

Konuyu nereye açacağım bilemedim açıkçası bu kısma açtım, kardeşim bundan 5 ay önce 19 şubatta listerya bakterisine bağlı ensefalit geçirdi. İlk olarak solunum cihazı ile beraber 1,5 ay kadar koma da yattı ve artık solunum cihazıyla yaşayacağı söylendi, ardından 1,5 aylık süre geçmesinin üzerinden gözlerini bir şekilde açtı ve bende solunum cihazından ayırmak için ne yapabilirim diye araştırmaya koyuldum yaklaşık 2 aydır yatmış olduğu özel hastane de solunum cihazından ayırmayı başardık ancak şu 5 aylık süreç hem maddi hemde manevi açıdan beni baya bir sarstı kardeşim 30 bende 32 yaşındayım ne bir akrabamız yardımcı oldu ne babamız ne de annemiz var babamızı 2 sene önce toprağa verdik annemiz de doğduğumuzdan beri görmedik sayılır
Şu aşama da evde bakım süreci olması gerekiyor fakat tek olduğum için yatak pozisyonlarını değiştiremediğimden ötürü mecburen hastane de yatması ve fizik muayenesinin devam etmesinden ötürü özel hastane de devam etmem gerekiyor yavaş yavaş şu anda sağ ayağını komutla oynatmaya başladı vücudunda genel olarak kollarında spastisite mevcut arkadaşlarını ve bizi gördüğünde gülmeye başladı Allah bin şükür ancak dediğim gibi maddi olarak nereye kadar dayanırım bilemiyorum bu yazıyı hem sizle yanımızda kimsemiz olmadığı için paylaşmak hemde fikir almak için paylaşıyorum

En son isteyeceğim şey ama insan bir şeyler yapmak istiyor Acaba kardeşim adına bir YouTube kanalı kursam ve süreci vs yayınlasam sizce fayda görür müyüz
Ne bileyim çaresizlikten biraz da bu gibi şeyler aklıma geldi ya da böyle bildiğimiz fizik tedavi merkezleri mevcut mu yattığı hastane de yarım saat fizik tedavi 3 kere de yatakta fizik tedavi görüyor ne gibi şeyler önerirsiniz