Misafir;hocam öncelikle şikayet ettiğiniz konuda taraf olarak haklısınız ama şöyle bir durum var hocam ülkemiz son 3-4 yıldır özellikle virüs sonrası web site google ads reklamları sosyal medya işleri gibi durumlarla haşır neşir olmaya başladı toplumumuz bu konuda malesef çok geri planda aynı kendi sektörümden örnek vericem adam googleda 1. Sırada olmak istiyorum aylık sana şu kadar para vericem diyor abi malesef o şekilde olmuyor google ayrı bana ayrı ücret vericek google senden her tıklama başına senden ücret alıcak diyorum yok ben o kadar vermem arkadaşım ayda şu kadar veriyor başka vermiyor diyor

hocam bu algıyı özellikle insanlarımız son 1-2 yıldır bilinçi hala bilmeyenler var oturduğumuz yerde 2 tuşa basarak para kazandığımız bir toplumda yaşıyoruz insanların gözünde

siteminizde çok haklısınız ama malesef ki bu toplum bu işleri öğrenene kadar bu sorunlari çekeceğiz ve hiç bitmeyecek hocam sizin akrabalarınız benim akrabalarım ve çevrem ne zamanki 2 tuşa basıb para kazanmadığımızı anlarsa bunu söylemekten vazgeçerse sizinde bizimde sorunlarımız ortadan kalkacak