Merhaba
Sektör yazılım. Dediklerinize katılıyorum.
Taktir edersiniz ki öyle bir devrandayız ki şu anda iş geldiğinde etik ve yasal sorunlar çıkarmıyorsa almak lazım.
Bir müşteri CDN ve Primary Color gibi terminlere girerse o müşteri ile zevkle çalışılır. Veya benzeri terminolojileri kullanırsa.
Benim dediğim başkadır. Adam site kurduracak ama, şu sitenin aynısı. Tasarımsal anlarım. Ama içeride farklı mantıkla çalışan formlar var. Ben bu formların hangisinin ne yaptığını araştırmamalıyım. Bana matematiğini müşteri söyleyecek. Bu ister avukat olsun ister doktor. Bana diyecek ki şurada şu olursa bu çıkacak, else falanca vs. Konuda yazdıklarım basit iletişim formu veya ürünün farklı renklerde seçilebilir olması değil. Basit mantıklar gözle görülerek kolayca anlaşılabilir olanları kastetmedim.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Tabiiki her konuda net olan müşterilerle çalışmak her zaman daha iyi ve sürdürülebilir fakat bir iş yapacaksam ve bu benim uzmanlık alanımsa, müşterim benden bunun için hizmet alıyor demektir. Yani bana, ben şuna benzer bir uygulama istiyorum, web sitesi istiyorum vs talebi geldiğinde tabiiki teknik detayını ben araştırıp ileteceğim , uzmanlık alanım dışındaysa gerekli yönlendirmeyi yapacağım , artılarını eksilerini listeleyeceğim ve müşterimi bu doğrultuda yönlendireceğim . Sadece ortaya ürün çıkarmak değil, bu hizmet için ücret alıyorum neticesinde.
Ha şundan bahsediyorsanız , henüz proje ile ilgili anlaşmadan derinlemesine bir araştırma yapıp amiyane tabirle söylüyorum müşteriyi bağlama aşamasında asla böyle bir hizmet sunmamalısınız. Yüzeysel olarak işten, çalışma prensiplerinizden, ortalama bu iş için çıkabilecek fiyattan ve süreçten bahsedilen bir tanışma toplantısı yapıldıktan sonra eğer anlaşma sağlanırsa devamında ilerleyen süreç için bu söylediklerim geçerli. Diğer senaryoda tabiiki gidip de isteklerle ilgili detaylı araştırma yapıp çıktı vermek hoş doğru değil.
İş alma konusunda da ise, müşterinizle doğru iletişim kuramayacağınızı farkediyorsanız ilk toplantıdan sonra, müşteri şartları kabul etse dahi makul bir dille işi alamayacağınızı belitmek de gerekiyor. Yoksa işin sonunda parası da batsın işi de noktasına geliyor insan.
Diğer taraftan, iş veren tarafından bakıldığında kısmen onlar da haklı. İş verip , yarım yamalak halini teslim alabilmek için tamamının parasını ödemeye razı olduğumuz halde peşinden koşturan, gece 3 te proje teslim almaya çalıştığım freelancer bile oldu hem de azımsanmayacak seviyede. Müşteri tarafını da anlayıp empati yaparak ilerlemek gerekiyor diye düşünüyorum. Sektör biraz maalesef ki oto sanayi işine döndü. Basit bir vida sıkma işlemi için motor indirmeye kalkan da var motor indirilecek iş için vida sıkma parası isteyen de . Burada da müşteri hayli tedirgin yaklaşıyor haklı olarak.