Halabirumutvar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi akşamlar cümleten,herkese bol kazançlar.
değerli forum sakinlerini bir kez rahatsız etmek adına bir kaç değişik soru sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
26 yaşındayım elimdeki tek birikimim 30 bin türk lirası eşten dosttan bulur üstünede koyabilme ihtimalim var az da olsa.
sizlere sormak istediğim sorular ise;
bu ufak para ile ne yapabilirim ? o kadar kafam karışıkki arkadaşlar.iş yerlerlerinde hem yönetici hem calısan mobbing yemekten o kadar yoruldum ki..
20 tane iş değiştirmişimdir,dikiş tutturamıyorum..kendi mesleğimide yapamıyorum torpil,tanıdık olmadığı için.
size her şeyi berrak açıklamak için yazdım gereksiz ama doldum heralde
25 gündür falan işssizim dediğim gibi biraz daha zamanım var bu süreçte trendyol mağazası yada dropshipping.yeter ki kendi işimi yapabileceğim,geliştirebileceğim ve emek vermek istediğim bir şirketin en azından alt yapısını oluşturmak istiyorum.
sizce en mantıklısı nedir ? ne yapayım nereden neyi tedarik edip ne yapacağım en ufak bi bilgi yok haftalardır araştırmalar yapıyorum ama hep olumsuz yorumlar denk geldiği için daldan dala atlıyorum mecburen... kafamda boş bilgiler var hep..
tek istediğim şey yol gösteren bir abi/kardeş.gerçekten çok daraldım,artık oyunlara gömülüp geçirttiğim zamanlardan.
özet ile sizce bu kardeşiniz ne yapsın ?
(göya evleneceğiz
Konum’a göz atabilirsin
https://www.r10.net/is-verenler/4154...n-egitimi.html