Harman1995 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle fikrinizi ilettiğiniz için teşekkür ederim,

hocam Woocommerce için hız konusunda baya eleştirel yazılar okudum. Sizin fikriniz ve yaklaşımınız bu durumdan farklı bu konuda sizi çok fazla yormamak da istiyorum. Eklentilere çok detaylı girmeden sadece Kullandığınız temayı ve kesinlikle şu eklenti olmalı dediğiniz eklentileri müsait olduğunuz bir zamanda buradan iletebilir misiniz ?
Rica ederim.
Elbette, şöyle ki ben tasarımında her zaman aşırıya kaçmama taraftarıyım. Yani dönüşüm odaklı ve sade basit temalar her zaman kazandırır. Örneğin woocommerce ekibinin resmi olarak geliştirdiği storofront teması oldukça hafif ve özelleştirilebilir bir temadır. Eklenti olarak satış yapabilmemiz için en fazla sanal pos eklentisi, SMTP eklentisi gibi eklentiler zaten yeterli oluyor. Diğer bütün eklentiler artık ekstraya girer.

İyi bir hosting seçimi yaptığınız farz ediyorum. Bununla beraber cache eklentileri (litespeed, wp fastest gibi) e-ticaret platformları için uygun değil. Sepet gibi olaylarda birçok hatalara sebep oluyor. Ancak cache için Object cache mutlaka öneririm, hele ki woocommerce için. (Redis veya memcached) Memcached çok üst seviye web uygulamaları için kullanılıyor ancak Redis de performans açısından harikalar yaratabilir.

Zaten özel sunucu kullanacağınızı belirtmişsiniz, redis kurulumu yapabilirsiniz. Birçok web hosting firması redis desteği sunmaz. Eğer cpanel kullanıyorsanız şurada da bir rehberimiz vardı, inceleyebilirsiniz;
eniyihosting.net/blog/woocommerce-redis-kurulumu/