milleti birbirine kırdırdılar, ne ev sahipleri, ne de kiracılar suçlu.

herşeyin fiyatı 3 kat 5 kat artmışken, bazı şeylere (kira gibi) suni müdahale etmeye çalışıyorlar. kardşeim sen gıda sektörüne, hizmet sektörüne, bilmem ne sektörüne şu zammı geçemezsin diyor musun? heryeri serbest piyasa tutarken bazı yerlere böyle müdahale edersen o iş çıkmaza girer. ev sahibini dizginleyeceğine kafanı çalıştır ekonomiyi düzelt, zaten o zaman sorun kalmaz.

ev sahiplerine de kızamıyorum, emsal bir daire yeni kiracıya 30kya veriliyor ise, ev sahibi de en azından 25k ister, ben enayi miyim 20kya oturtayım der.

ev sahibinin yediği ekmekten, bindiği toplu taşımaya kadar gelen zam oranlarına bak, sonraev sahibine bilmem kaçı geçemezsin de. böyle bir dünya yok.

bu konu özelinde demiyorum yanlş anlamasın konu sahibi.

türkiye'de evim yok, ancak bu durumun suçlusu ev sahipleri değil bana göre, ev sahiplerine abuk sabuk müdahaleler yapan yönetimde, kiracı ile ev sahiplerini papaz eden vasat yönetimdir