Öncelikle merhabalar, biz de sizin gibi bu durumdan yakınıyoruz fakat referans olarak hediye verdiğimiz yahut aldıktan sonra yorum olarak geri dönüş sağlayacaklarını ileten müşterilerimiz maalesef sonrasında bir geri dönüş yapmıyorlar. Her türlü hediye içerikleri sunmamıza rağmen. sanırım bu bir süreç istiyor ve süreç ilerledikçe de dönüp yorum yazmaya üşeniyorlar. yahut hayatın hengamesinde unututulup gidiyor. lakin yorumlar sadece bu forumla sınırlı değil. global olarak bu eklentiyi 100k+ kişi bayılarak (yorumlarına bakabilirsiniz) kullanıyor
https://wordpress.org/plugins/squirrly-seo/ bu linkten sizde detaylıca inceleyebilirsiniz. dilerim eklentiye siz de sahip olursunuz ve sizin yorumunuzu burada görmeyi çok isteriz

teşekkürler.
Ben de diğer arkadaşımız gibi merak ettim. Satın alıp ta grafik paylaşan vardır bi bakalım ne gibi artılarını görmüşler diye ancak hiç kimse paylaşmamış. Paylaşacağınızı söylemenize rağmen paylaşmamışsınız kısmını da geçiyorum, satın alan arkadaşlar rica etsek sıralama veya grafiklerde oluşan değişimleri lütfen paylaşır mısınız