Sunucu Barındırma ve Kabinet Kiralama Hizmetleri Lokasyon : Bursa Pendc TIERIII Datacenter / Turkiye Hizmetlerimiz Kabinet Hizmetleri: Veri merkezimizde yer alan yüksek güvenlikli ve iklimlendirilmiş kabinetlerimizde, sunucularınızı güvenle barındırabilirsiniz.
Veri Merkezi Hizmetleri: Modern altyapımız ve 7/24 teknik desteğimizle, veri merkezi hizmetlerinde yüksek performans ve güvenilirlik sunuyoruz.
Elektrik kesintilerine karşı UPS ve jeneratör desteğimiz ile verilerinizin kesintisiz erişilebilirliğini garanti altına alıyoruz.
* Sunucu Barındırma ( Co-Location ) * Nas Sunucu Barındırma ( Co-Location ) * Kabinet Kiralama ( Datacenter ) * İpv4 Kiralama ( İp adresi ) Kendi Kabinlerimizden Fotoğraflar
(Stok Fotoğraflar Değildir)
Yönetim Panelimiz : Yönetim Panelimiz ne işe yarar ? : Yönetim panelimiz, müşterilerimizin hizmetlerine ilişkin tüm süreçleri kolayca takip edebilmeleri ve yönetebilmeleri amacıyla geliştirilmiştir. Panel üzerinden elektrik tüketimi, ağ trafiği, ziyaretçi kayıtları, destek talepleri ve koruma durumu gibi kritik istatistiklere anlık olarak erişim sağlanabilmektedir. Ayrıca müşterilerimiz, sunucu taşıma ve transfer işlemleri başta olmak üzere birçok işlemi herhangi bir destek talebine ihtiyaç duymadan, doğrudan yönetim paneli üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. Bu sayede operasyonel süreçlerde maksimum verimlilik sağlanırken, hizmet sürekliliği ve güvenliği en üst seviyede tutulmaktadır. Anasayfada Neler Var ? : Yönetim panelimiz, müşterilerimizin hizmetlerine ilişkin tüm süreçleri kolayca takip edebilmeleri ve yönetebilmeleri
amacıyla geliştirilmiştir. Panel üzerinden elektrik tüketimi, ağ trafiği, ziyaretçi kayıtları, destek talepleri ve koruma durumu gibi kritik istatistiklere
anlık olarak erişim sağlanabilmektedir. Ayrıca müşterilerimiz, sunucu taşıma ve transfer işlemleri başta olmak üzere birçok işlemi
herhangi bir destek talebine ihtiyaç duymadan, doğrudan yönetim paneli üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.
Bu sayede operasyonel süreçlerde maksimum verimlilik sağlanırken, hizmet sürekliliği ve güvenliği en üst seviyede tutulmaktadır.
Enerji Alanı Tek bir Sayfada : Artık ne kadar enerji tükettiğinizi birebir takip edebilir, yalnızca kullandığınız kWh üzerinden ödeme yaparsınız.
Kullanılmayan kWh bedelleri nedeniyle ek maliyetlerle karşılaşmaz, başka firmalarda olduğu gibi kullanılmayan tüketimler için ödeme yapma zorunluluğundan kurtulursunuz.
Yönetim panelimiz üzerinden tüm enerji kullanımınızı anlık olarak izleyebilir, geçmişe dönük verilerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Tüm kWh işlemleri tek bir sayfada
açık ve şeffaf şekilde sunularak, maliyetlerinizi kontrol altında tutmanızı sağlar ve hizmetlerinizi güvenle yönetmenize imkân tanır.
Beklemeye Son, Hızlı Çözüm Artık Standart!
Klasikleşmiş, gereksiz zaman kaybettiren ve aracı onay süreçlerine takılan destek sistemlerini tamamen geride bırakıyoruz.
Yönetim panelimiz üzerinden ilettiğiniz tüm talepleriniz, herhangi bir aracıya ihtiyaç duymadan doğrudan veri merkezi operasyon ekiplerimize aktarılır.
Böylece saatlerce cevap beklemek, gereksiz geri dönüşleri takip etmek veya onay süreçlerinde vakit kaybetmek zorunda kalmazsınız.
Talepleriniz sistemimize düştüğü anda işleme alınır ve mümkün olan en kısa sürede çözülerek tarafınıza dönüş sağlanır.
Sunucu taşıma, yeniden başlatma, kontrol, müdahale veya fiziksel erişim gibi birçok kritik işlemi zaman kaybetmeden gerçekleştirerek operasyonel sürekliliğinizi koruruz.
Artık tüm kontrol sizin elinizde. Süreçleriniz şeffaf, hızlı ve tamamen profesyonel bir şekilde yönetilir. Siz sadece işinize odaklanın; geri kalan her şey için güvenle yanınızdayız.
Özellikler ve Fiyatlar Yıllık Alımlarda İlk Ay Ücretsiz Elektrik Dahil 0₺ Co-Location Paketleri -1u Rack Kabinet Alan
1Amper'e Kadar Enerji Kullanımı
1G/10G Port Hızı
100 mb /sn Hat hızı (sürekli anlık tüketim yapacağınız miktardır)
KVM Erişimİ
3 Adet Ipv4
Aylık : 2100₺ +KDV
Yıllık : 25100₺ yerine 19.500₺ + İlk ay Ücretsiz
-2u Rack Kabinet Alan
1G/10G Port Hızı
KVM Erişimİ
3 Adet Ipv4
Aylık : 2500₺ +KDV
Yıllık :
30.000₺ yerine 27.000₺ + İlk ay Ücretsiz
- ATX Sunucu Kasa Barındırma
1G/10G Port Hızı
KVM Erişimİ
3 Adet Ipv4
Aylık : 2600₺ +KDV
Yıllık :
28.800₺ yerine 25.500₺ + İlk ay Ücretsiz
Kabinet Paketleri Çeyrek Kabinet (10u) - 10 U Çift PDU Kabinet Alanı
Elektrik kwh birim fiyatı 8₺+kdv
1G/10G Port Hızı
KVM Erişimİ + Veri merkezi giriş izni
5 Adet Ipv4
Aylık : 3850₺ +KDV
Yarım Kabinet (21u) - 21U Çift PDU Kabinet Alanı
1G/10G Port Hızı
5 Adet Ipv4
Aylık : 4500₺ +KDV
Tam Kabinet (42u) - 42U Çift PDU Kabinet Alanı
1G/10G Port Hızı
5 Adet Ipv4
Aylık : 6200₺ +KDV
Ek Kiralık Hizmetler
Mikrotik CRS326 24 G 2 SFP+ Aylık 900₺ +Kdv
/24 Prefix 180$+KDV
Ücretsiz Depo Kullanım Kabinde donanım saklama imkanı
Satın Al İletişime Geç Site: https://inoxweb.net/hesap-olustur Whatsapp Destek: https://wa.me/+908503461083 ! Önemli ! : Kabin ve Donanımlarımızın tamamı kendimize ait olup Direkt olarak veri merkezinin kendisinden hizmet Almaktayız Sizde kalite ve memnuniyeti uygun fiyata almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Neden Bizi Tercih etmelisiniz ?
🌟 İnoxweb Hosting'i Seçmeniz İçin 5 Neden 🌟
🌟 Işıldayan Hız: NVME Disk yapısı ve SSD diskler ile sitelerinizin hızını artırın, ziyaretçilerinizi bekletmeyin.
🌟 Uzman Destek Ekibi: Sorularınızı çözmek ve destek almak için 7/24 hazırız, size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
🌟 Müşteri Memnuniyeti Odaklı Hizmet: Sizlerin memnuniyeti bizim için önemli, her zaman daha iyiye ulaşmak için çalışıyoruz.
İnoxweb Hosting ile web sitenizi hızlandırın, güven altına alın!