Merhaba R10 üyeleri,
Şimdi, Amazon USA'de wholesale iş modelini hayata geçirmek için yatırımcı arıyorum.
Proje Hakkında:
Amazon Wholesale iş modeli, yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla toptan satın alarak Amazon platformunda perakende satışa sunmayı hedefliyor. Bu modelde, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, güçlü tedarik zinciri ile yüksek kârlılık sağlanacaktır.
Neden Bu Proje?
  • Deneyim ve Başarı: Amazon USA'de birçok başarılı satış projesi gerçekleştirdim. Müşteri memnuniyeti ile sektörde sağlam bir yer edindim.
  • Büyük Pazar Potansiyeli: Amazon, ABD pazarında devasa bir müşteri kitlesine sahip. Toptan satış modeli ile toptancılardan,distribütörlerden hatta ve hatta markalardan düşük-ortalama maliyetle yüksek kazanç elde etme potansiyelim var.
  • Sağlam Tedarikçi Ağları: xxxxxx gibi büyük markalarla toptan satın alma görüşmeleri yapmaktayım. Bu, güvenilir ürün tedariği ve rekabetçi fiyatlar demek. Olumlu dönen bir marka var yatırımcı ayarladıktan sonra o markadan toptan mal alıp amazonda satmak hedefim. Marka zaten amazonda satışa izin veriyor.
Yatırımcıdan Beklentilerimiz:
  • Yatırım Tutarı: Minimum: 25.000$ (dolar)
  • Ortaklık: İşbirliği ve uzun vadeli büyüme hedeflerine uyum sağlayacak bir yatırımcı arayışındayım.
  • Destek: Finansal destek dışında destek beklemiyorum. Tüm süreci ben yöneteceğim.İsteğine bağlı yatırımcıda katılabilir. süreci yatırımcıyada öğretebilirim.
Sunduğumuz Avantajlar:
  • Yüksek Getiri: Minimum %30-%40 (ROI) yatırımın geri dönüşü. Bazen ürünlere göre %60 ın üstüne çıkabiliyor.
  • Güvenilirlik: Herşey sizin üzerinize olacaktır,ödemeleri siz alacaksınız. İsteğinize bağlı kendi üzerimede yapabilirim.
  • Şeffaflık: Haftada bir veya ayda 1 raporlar sunacağım.
25.000 dolar başlangıç için her ay döndürülebilecek bir rakam. Minimum herşeyi çıkınca %40 dan hesaplarsak, her ay 9000-10.000 dolara tekabül eder. Süreci tamamen benim yönettiğimide düşünürsek size pasif gelir olacaktır. Bu miktarları kazanmak mümkün.
Bu projede yer almak ve birlikte büyümek isteyen yatırımcılarla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Daha detaylı bilgi ve görüşme için lütfen benimle iletişime geçin.
Whatsapp: https://api.whatsapp.com/send?phone=905528361850
Tel no: 05528361850
Teşekkürler.
Saygılarımla...