Bende tam bunu diyecektim, mavi boncuk var, sürekli yok diyor belliki seni istemiyor bunu anlamayacak saf olamazsın, Muhtemelen yeterince zengin değilsin ve özgüvenin yerinde değil. Bi cümle okumuştum tam hatırlamasamda, "Kadın peşinden gidersen para gelmez kadın da gelmez, ama paranın peşinden gidersen ve sahip olursan kadınlar peşinden gelir" bu tarz bi cümleydi. Git spor yap, biraz kitap oku, özgüvenini toparla para kazan, gelen kadınları görünce sevgi ve aşkın en güzel halini yaşıyorsun tecrübeyle sabit
Çok yerinde değindin, kız okuyup hemşire olmak istiyor, annesi buna demiş sen okuyup 5 yıl.sonra hemşire olacaksın bu çocuğu mu seveceksin yaptigi ise bak demiş, zaten orda onu diyince, tamam dedim bırakma zamanı geldi kendimle çekiştim çeliştim, ama bıraktım, ama pişman oldum, ben kıza babamın ne iş yaptığını bile söylemedim,ama kız bu cümleden sonra babamın ne iş yaptığını merak eder oldu, annesi benide doldurdu onuda, ayrılma sebebi oldu, ben kıza herşeyi anlatmadım çünkü merak edip sormadı.
Hâlbuki sorsaydı, 4-4 lük hayatı hazırdı, ben stres atmak için o işte çalışıyorum diyemedim.
Çünkü sormadı
Öyle işte abi ilk defa başıma geldi ilk defa bu kadar kırıldım, orta halde bir durumdayız, ama gerçekten annesinin yaptığı saygısızlık, 40 kere dayak yesem unutmam, bide annesi imalı diyo, sen kızımı bekledin doktor oldu geldi diyor belki başkasını sever diyor, haklısın abla bitirecem dedim bitti.
Ama unutmaya gelince yok abi olmuyo
Bı video çıkıyor önüme tekrardan bu geliyo aklıma