CagdasER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasaklanması gerekiyor.

Hatta bu TRADE olayına sıkı denetim gerekiyor madem burayı bir ticari hacim olarak görüp döndürüyor yönetim dolayısı ile gerekli önlemleri almalı. İş işten geçince adli yargıda hakkınız arayın demek çok saçma.

Beni tongaya getiren pozitif TRADE bu mesela.

Peki ben bu trade güvenerek ticaret yaptıktan sonra arkadaşa , @Network1453; beni dolandırdı hakkında yasal işlem başlatıcam. Sizin telefonunuz geldi mi dediğimde aldığım cevap ne dersen.

Ben bu işlemin gerçekleştiğine bile inanmıyorum da hadi oldu diyelim. Arkadaş tarafı olmadığı bi ticaret bildirimi yaparak , DOLANDIRICIYA güvenmem konusunda pozitif etkisi oldu.

SONUÇ OLARAK BEN NE YAPTIM GİTTİM ŞAHIS İLE İLGİLİ SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM.
Bu arkadaşın elbette suçu olmayabilir ama yaptığı çok büyük bir yanlış ve böyle insanların vaktini zamanını çalan bir dolandırıcıya yardım etmiş oluyor.

Hem vaktimi hem naktimi çaldığı için bu arkadaş ile AYRICA uğraşacağım.
Forum yönetiminde adli makamlara yardımcı olacağına şüphem yok ancak böyle nereye varır bu işler bilemiyorum.
Savcılık benim dilekçeme istinaden şahsın tespiti ve elektronik bilgisayar , telefon gibi cihazlarınada el konulmasını talep etti. Yakında ağlayarak bana ulaşmaya çalışır

En doğrusunu yapmışsınız.
Ben de şikayet ediyorum ekran görüntüleri ile birlikte. Beni dolandırıp dolandırmamaları önemli değil.
Sahtekarlık varsa ve insanları yanıltıcı işlem varsa gidip savcılığa veriyorum dilekçemi. Yakalanır mı yakalanmaz mı dava açılır mı açılmaz mı bilmem ama duyarlı vatandaş olarak gereğini yapıyorum.

Sizi de ayrıca tebrik ederim.