Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız ama, ben en azı görüşümü belirtmiş olayım.
Bakın, geçenlerde dini konuda bir forum yazısına yazdıklarıma dakikalar içinde onlarca yorum geldi.
Ama burada cahilliği ve olmaması gerektiği şeyleri yazdığımda katılım sayısı çok az.

Dediğiniz gibi para olsun, gerisi önemli değil.

Ama bu hastalıktan kurtulmak lazım. Bu hastalık kötü hastalıktır.
Bu hastalığı yayan da batıdır. Cahilleştirmek ve otarmak.
Batı seni istemiyor, sana vize dahi vermiyor! Uyan TÜRK evladı ve kendine dön.
Yapma bunları. Katma değeri olan işler yapılmalıdır. Ulusumuza toplumumuza devletimize faydası olan işler yapılmalıdır.

Konu sadece sahte yorum yazmak değil. Saçma sapan sosyal medya hesabı kasmak satmak, sözde broker işi görüp bozum yapmak. Sen kim bozum kim. Millet boşuna mı para harcayıp, bir ton yerden izinler alıp da döviz bürosu açıyor? Sen kadar onların aklı mı yok? Ve daha neler neler.

Yanlış anlaşılmasın. Yaşamak istediğimiz hayatı biz şekillendiriyor, biz seçiyoruz. Ben etrafımda böyle sahtekarların olmasını istemiyorum. Eminim sizler de.
Hocam konu İslam'a saldırmak oldumu alıcısı çok malesef. Diğer konuda ise sorun sadece buralarda değil.

Hangi sektöre işiniz düşerse düşsün, iyi araştırmamışsanız dolandırılmamanız imkansız.

Son bir kaç yılda bir kaç ev ve ev tadılatı işlerimiz oldu ailemizde, sonuç ne dersiniz ? artık bir şey için ustaya iş yaptırmaktansa kendimiz yapıyoruz en azından paramızla rezil olmuyor, düzgün yapılmayan işlere de kahrolmuyoruz.

Adam banyoya fayans yapmış, su gidere değil de kapıya akıyor daha niceleri saymakla bitmez.

Oto sanayiler öyle bir hal aldı ki, yetkili servislerde işlem yaptırmak özel sektöre dolandırılmaktan daha ucuza gelebiliyor.

Neresinden tutsak elimizde kalıyor malesef, işini iyi yapmaya gayret gösteren Ahlaklı insanlar her sektörde var ama sayıları çok az.