Kıza ne söylersen sana "yok" cevabını vermiş. Yanlış anlama ama bu kızın seni sevdiğine emin misin? Kadınlar senin benim gibi sevmiyorlar, genelleme olmasın ancak sevgi için her şeyi yapacağım kafasıyla hareket etme. Bir izle bakalım durumu, iş yerinde mutlu mu acaba sensiz, mutluysa hayatına devam et hiçbir şey olmamış gibi. Yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana tecrübe öğütü olsun bu.
Abi bazen sevdimi sevmedi mı bende tereddüt ediyorum, ama kız omzuma yattı ya ailemiz izin vermezse diye söyledi, kıza soruyorum bak sevmiyorsan şöyle en azından unutmaya çalışayım, ben sana niye yalan soyliyim diyor ben seviyorum, ee nasıl yapicaz olalım diyorum tekrar deneyim kimseye söylemeyelim, nasıl yapacaz diyor kıza seviyor ama ailesi bırakmıyor, kız karsimdayken kekeliyor, aklı karışıyor müşteriye bakarken
Kız okul okuyacak, tamam dedim bende beklerim dedim, ailesi öğrenince neyi bekliyorsun fln derken mevzuyu kopardılar, belki hayırlısı diyeceğim ama gücüm yok artık hayırlısı oldu lafına inanmaya