Yapabileceğin hiç birşey yok. bir şeyler yaşanacak sonra oturacaksın sen yada kız arkadaşın bir sigara kahve yaparken derinlere dalıp çok pişman olacaksınız karışınıza alamadığınız insanların sizi gözünün önüne bile almadıklarını gördüğünüzde kız arkadaşın için söylüyorum yanlış anlama ama keşke zamanında gel kaçalım dedeğinde onunla gitseydim diyecek. (Nereden biliyorsun deme bana bu teklifi yapan bu sefer benim kız arkadşımdı ve ben yıllardır keşke kaşsaydım diyorum)

ResLio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi en çok korkumda o ailem evlendirmek istiyor beni bende yok çekiyorum, olurda evlensem bu kız gelse oynasa etse ne bünye kaldırır ne beyin
Yerin dibine girerim bu kızı seviyorum ama ailesi yüzünden olmuyo, ah etmek istemiyorum ailesine ama ah'larim tutar, hakkımı helal etmiyorum ama.