UzmanTarih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle senin kafanda bi patronum vardı asgariye çalıştırıp yemek yol vermeden çalıştırmak istiyordu tüm kar kendine kalsın istiyordu işten çıktım 40k aldığım yere girdim, o da benden sonra aldığı 1 kişi kasayı boşalttı diğeri de büyük zarara uğrattı dikiş tutturamadılar kahrolası patronlar.
Komiksin yav valla 😃 seni işe alan patron bunları duysa şutu çeker sana
WooxLTD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu lafı kullananlar hayatları boyunca patron olamayacak insanlar hocam.Sürekli maaşlı çalışan olmaya mahkum insanlar.
Patron olup çalışanın hakkını verdikten sonra çalışan olmak 0 sorumluluk, 5-6 dan sonra telefonunu kapatır işine bakarsın patronsan öyle olmuyor sizi çok iyi anlayabiliyorum

Bu enflasyondan sonra dükkan işleten tanıdıklarım komple kiraya verdiler 0 risk 0 zahmetle neredeyse daha çok kazanıyorlar.
Dükkanı açık tutup işletmektense kiraya verseniz cebinize ne kadar kalıyor ?
Hocam babam çok merhametli biridir 1 dükkan ayrı var bizde o bizim şuanki dükkanımız kiradayız. O bizim olan dükkan 480 mt2 falan 10-15 bin tlye kiraya veriyor bir ev parasına kocaman dükkanı. Ne diyelim kimsenin hakkına girmiyoruz gene
okcanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende işçiyim ama bu kadar saçma bi düşünce görmedim o az kazansın dediğin patronlar olmasa biz nasıl ekmek yiyecez e-book mu satalım
İşte hocam yani bunlar namkör insanlar