crazykanka61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, hizmet veren firma bilgisayarıma bağlandı, siteleri chrome kapattılar daha sonra gizli sekmeden sitelere girdiler siteler çalıştı tabii o sırada siteler çalışıyordu kopma sırasında kontrol etmediler.Kopma olduğu zaman zaten 2-3 dakika siteler gidip geliyor.Sorun zaten onlardan kaynaklı demiyorum ben, benden kaynaklı olma ihtimali yüksek onlar öle görüyor.Sizden kaynaklı, siz çözmelisiniz diyorlar.Hosting firmasından memnunum benden kaynaklı büyük ihtimal yardım etmek zorunda değiller, konu açtım belki bir çözüm olur diye, forumda bir arkadaşa yazdım.O bağlanıp bakabilir belki çözülür.

Dediğim gibi siteler bağlantı koptuğu an wifi ile telefonla girdiğim zaman sitelere giremiyorum ama 4.5g ile bağlandığım zaman siteler kopma anında çalışıyor.Benim görüşüm benim ip bir şekilde engelleme yapıyor ama sorun kesin bumu bilmiyorum buysa da nasıl çözeceğim bilmiyorum.

1-2 saat önce bilgisayar başına geçip, güvenlik duvarını kapatıp deneyeceğim belki işe yarar.

Bir sunucuda barınan sitelere bir nedenle erişemeyip, o an başka sunucularda barınan sitelere erişebiliyorsanız bu sorun erişilemeyen sitelerin barındığı sunucu kaynaklı da olabilir. (firewall vb) Ancak sizde kopma olduğunda hiç bir siteye erişemiyor iseniz o an o zaman sizden kaynaklıdır elbette. ISP, modem vb testlerinizi yaparsınız.