Konuya girmek istemedim ama girdim yinede.
Bu kararı destekleyen cani kesime sesleniyorum sadece.
Bir gün sokakta olmayan köpek yüzünden sabahın 5 inde okula giden çocuğunuzu o öldürdüğünüz köpeklerin hakkı için ya kurt, ya domuza umarım av olurlar da o köpeklerin değerini anlarsınız.
Hiç bir çocuk ölmemeli, ancak bu kararı destekleyen kesmin çocuklarından ne vatana, ne millete, ne de kendine hayır gelmez.
Daha bugün kendi köpeklerimi gezdirirken 5-6 çocuğun tacizine uğradık?
Köpeğe havlıyorlar. Kışkırtıyorlar köpeklerimi.
Demek ki aile eğitimi almamışlar.
Ben ne mi yaptım? Üstlerine saldım ( Golden ıssırmaz, saldırmaz oyun maksatlı koştular işin ciddiyetinden ziyade )
Sonra bir anda tasmadan çıktı ve çocuğu kovaladı, 2. köpeğimle de köşeye sıkışan çocuklara korku dolu anlar yaşattım.
İyi de yaptım. Hiç bir çocuk zarar görmedi ama tek seferde 5-6 çocuğa ailesinin veremediği dersi verdim.
Şimdi tabi ki de o çocuklar ıssırılsa, bişey olsa üzülürüm içim yanar. Lakin, bu işin sonunu biliyoruz. Ya katiller, ya tecavüzcü. Sahipsiz değil bakın, sahipli köpeğe yapıyorlar bunu.
Kim bilir sahipsizlere neler yapıyorlar da o köpekler ıssırıyor onları?
Yani işin özeti, ne çocuklar ölsün, ne bu yasa kabul görsün.
Ama bu yasanın destekçileri, bir gün o köpeklere muhtaç kalsın. Tek temennim budur.
Yasayı destekleyenlerin çocukları umarım domuz yada kurda yem olur diyenlerin çocuğumu vatana millete hayırlı olacak ? Umarım bedduanız ters tepmez de sevdiklerinizle mutlu mesut yaşarsınız.