serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Şu millet çocuğunu mülteciden değil, çocuk istismarcısından değil, ilkokula inmiş uyuşturucudan değil, aile içi şiddetten değil, çocuk gelin olmasından değil sadece kedi ve köpekten koruma derdine düşmüş ya ne diyeyim?

Çocuğunuzun istismar edilme, tacize uğrama ya da uyuşturucu kullanma ihtimali ısırılma ihtimalinin yüzlerce katı.

Hep yazdım yine yazıyorum.
100 ısırılmış çocuğun resmini paylaşıp, 10.000'lerce istismara uğramış çocuğu yok saydığınız için samimiyetinize inancım sıfırdır.
Koca koca insanlar çocukları için güven ortamını köpek olmadığında sağlayacağını düşünüyor.
Çocukları bile borçlu doğmuş insanların çocuklarının geleceği yok edilmişken köpekleri öldürüp çocuklarına güvenli, huzurlu bir ortam sağlayacaklarını düşünmesi acıdır.

Neden samimiyetsizsiniz?
Bir suriyeli taciz tecavüz olayına karışınca "hepsi aynı mı? Suç kişisel!" diyen insanlar köpek ısırdığında "tüm köpekler" ölsün diye haykırıyor.
Nereden baksam riyakarlık nereden baksam...

Şunun altını çiziyorum!
1 kişi bile ısırılsa bu bir sorundur. Isırılan insanları yok saymıyorum sadece ısırılmaktan onlarca kat daha ağır yaralar bırakacak yüzlerce kat daha fazla yaşanan olayları değil sadece kedi ve köpeklere karşı bu kadar ses çıkartılmasına laf ediyorum.

Hakikatten evladını düşünenlerin önceliği kedi köpek değildir.
Ne köpekler öldürülsün ne çocuklar ısırılsın.
Biz ikisinin de olmasını istemiyoruz.
Hayvanların canını nasıl savunuyorsak elbette insanların canı da aynı derecede kutsaldır.

O kadar yanlış bir yaklaşım ki bu. Cidden sizin gibi yaşı büyük olgun birinden böyle bir yazı okumak beni üzdü.
Hayvanlar ile insanları bir tutmanız zaten kendi ırkınıza bir hakaret.
Suriyeli falan diyorsunuz ses çıkmıyor diyorsunuz da geçen günlerde yaşananları sanırım görmediniz Kayseri de falan?
İnsanlar yaptıkları şeyden dolayı yargılanabiliyor. Adalet ne kadar işlemese de var.

Sen hiç gördün mü birine köpek saldırıyor sonra o köpeği ters kelepçe alıp hapse attıklarını yok göremedin göremezsin.
Bu yasa da insanları ceza evine atmakla aynı mantıkta.

Köpekler toplandıktan sonra uyutulmayacak! BAKIMLARI YAPILACAK, SONRA SAHİPLENDİRİLMEYE ÇALIŞILACAK. SAHİPLENDİRİLMEYEN BARINAKTA BİZİM VERGİLERİMİZ İLE YAŞAYACAKLAR.
HASTALIKLI OLAN KÖPEKLER UYUTULACAK!

Yani yasayı tam okumadan sadece ötanaziyi görünce hemen bir deliriyorsunuz. Ya cidden yazık wallaha billaha yazık ya. Kendinizi bir köpekten farklı görmemeniz çok yazık. Bu hayvanseverlik değil bu it....

İyi forumlar...