Merhaba arkadaşlar, forumda çok görüyorum "xxx bütçe ile e-ticaret yapılır mı", "Trendyol'a girmek mantıklı mı", "Trendyol para kazandırmıyor" vs. gibi uzar da gider konular. Yaklaşık olarak 4 yıldır Trendyol ve Hepsiburada üzerinden satış yapmaktayım, tabii Hepsiburada Trendyol kadar hareketli değil, Trendyol'da bir sistem oturduktan sonra emeklilik gibi siparişler kendi kendine geliyor, depodaki elemanım paketleyip gönderiyor ürünleri sadece. Tek yaptığım, yeni bir projeye gireceğim zaman onun Trendyol Ürün Sayfasındaki altyapısını oluşturmak, öne çıkarmak, reklam basmak, PR çalışması yapmak oluyor. Benim kârlılığım %30 civarında (KDV, Stopaj, Vergi vs. her şey dahil çıkılmış hali). Burada olan ürünleri de satıyorum, çinden ithal ettiğim ürünleri de satıyorum. Trendyol'da bir derya deniz, içerisinde çok fazla hamle yapmanız gerekiyor ilk başlarda, sonrasında ürünü kendi haline bırakmanız yeterli.
Sorusu olan tüm arkadaşlara samimiyetle yardımcı olurum, konu altından sorabilirsiniz istediğiniz her şeyi. Mayıs ve Haziran ayının satış raporları da ektedir;
Merhaba (Trendyol Ürün Sayfasındaki altyapısını oluşturmak, öne çıkarmak, reklam basmak, PR çalışması yapmak oluyor.Trendyol'da bir derya deniz, içerisinde çok fazla hamle yapmanız gerekiyor ilk başlarda, sonrasında ürünü kendi haline bırakmanız yeterli.)
Burada söz ettiğiniz alt yapı oluşturmaktan biraz bahsedebilir misiniz. Ürünleri nasıl öne çıkarıyorsunuz, hangi reklamları kullanıyorsunuz. Pr çalışmalarını nerede nasıl yapıyorsunuz. Yaptığınız hamleler nedir ?
Bu sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum. Kazancınız bol ve daimi olsun...